Skip to content
Home » Visie op werkgeluk

Visie op werkgeluk

  Een fijne werkplek draagt bij aan medewerkersgeluk. Als zorgprofessional in de thuiszorg werk je vooral bij klanten thuis en ben je onderweg. Wat voelt dan als je werkplek?

  Met een paar duizend medewerkers en wijkkantoren verspreid over de hele regio Achterhoek en Liemers vroeg Sensire zich af: wat is de behoefte van onze medewerkers ten aanzien van een goede werkplek en welke rol vervullen de wijkkantoren hierin?

  Met de toenemende mogelijkheden van digitaal en op afstand samenwerken en de verscheidenheid aan wijkkantoren op dit moment vroeg Sensire MDesignThinking een nieuwe visie op huisvesting te ontwikkelen samen mét en voor zorgprofessionals.

  Met een contextmapping onderzoek kregen we diepgaand inzicht in de gewoontes, gedragingen en behoeften van medewerkers ten aanzien van de werkplek en de rol van het wijkkantoor. Vanuit dit inzicht is met een multidisciplinair team van Sensire in een co-creatie workshop een nieuwe visie ontworpen op huisvesting.

  MDesignThinking werkte de visie uit in een manifest en inspiratiefilm, waarmee de visie tot leven komt en kan worden geconcretiseerd in het ontwerpen en inrichten van nieuwe kantoorlocaties.

  Klant: Sensire

  Expertise: consumer insights, propositie ontwerp

  Jaar: 2021