Skip to content

Wat ik doe

CONSUMER INSIGHTS

Met verschillende onderzoekstechnieken zoals context mapping, storytelling en interviewen, en design tools zoals doelgroep piramides, customer journeys en persona’s help ik je inzicht krijgen in wie je doelgroep is, wat hun wensen en behoeften zijn en waar de pijnpunten en frustraties zitten. Dit legt kansen voor innovatie bloot.

PROPOSITIE ONTWERP

Nieuwe producten, diensten en ervaringen ontwerpen die impact maken en waarde hebben voor de eindgebruiker, jouw klanten. Dat is waar propositie ontwerp over gaat. Geïnspireerd door diepgaand inzicht en begrip van je doelgroep gaat MDesignThinking in een innovatietraject samen met een multidisciplinair team uit jouw organisatie op zoek naar nieuwe ideeën en oplossingen die invulling geven aan de behoefte van jouw klanten en die ook goed zijn voor jouw organisatie.

CREATIEVE FACILITATIE

Als creatief facilitator begeleid ik workshops voor kleine en grote groepen. Fysiek en in hybride vorm. Denk bijvoorbeeld aan een innovatiesessie om nieuwe en out-of-the-box ideeën te bedenken, een teambuilding sessie of een heidag voor het management team om nieuwe jaarplannen vorm te geven. In een creatieve sessie, met multidisciplinaire teams, worden inzichten en ideeën opgedaan voor uiteenlopende vraagstukken. Voordeel: door het samen te doen heb je direct alle kennis aan tafel, creëer je draagvlak en het is ook nog eens heel leuk! MDesignThinking zorgt voor een afwisselend en interactief programma, dat concrete resultaten en een brok positieve energie levert.

WORKSHOPS & TRAINING

Als dochter van 2 onderwijzers is het misschien niet heel raar, maar ik krijg er energie van als ik mijn kennis en ervaring kan overdragen. Vooral aan gedreven professionals. Vaak krijg ik de vraag ‘hoe zou jij dit doen?’. Eerst ontwikkelde ik 1 training en langzaam werden het er meer. Omdat ik het zo leuk vind om te doen. In mijn trainingen maak je kennis met verschillende ontwerp vaardigheden, tools en technieken en leer je ze toepassen in je eigen werk. Door een combinatie van theorie, inspirerende voorbeelden en direct met het geleerde aan de slag op een eigen case stop je nieuwe kennis in je rugzak en heb je direct resultaten waar je wat mee kan. 

Trainingen die ik aanbied: Innoveer met Design Thinking, Leren Creatief FaciliterenCustomer Journey Mappen, Waardevolle Proposities Ontwerpen.